Lvi-huolto Oulussa yrityksille ja yksityisille

Oulun LVI-Asennus Oy auttaa säilyttämään lvi-järjestelmäsi käyttökuntoisina pidempään. Säännöllinen lvi-huolto on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Lvi-huollossa käymme läpi lvi-järjestelmät ja teemme mahdolliset pienet korjaukset. Säännöllinen lvi-huolto ehkäisee yllättäviltä rikkoutumisilta, jotka voivat tulla kalliiksi yritystoiminnalle tai kodin rakenteille. Äkisti rikkoutuva putki tai toimintansa lopettava lämmitys voivat olla ikäviä yllätyksiä. Käytännössä lvi-huolto kattaa kaikki mahdolliset huollot ja korjaukset yrityksille, yksityisille, taloyhtiöille ja isännöitsijöille. 

Lvi-huollot ja -korjaukset hanoista linjasaneerauksiin

Oulun LVI-Asennus Oy on täyden palvelun lvi-yritys. Isot ja pienet ongelmat, vessanpöntön vuoto tai tiputtavan vesihanan korjaus sujuvat nopeasti ja huolella. Huolella sujuvat myös mittavat linjasaneeraukset kerrostaloihin ja yritystiloihin, kuten myös uudisrakentamiseen liittyvät lvi-asennukset. Kysy meiltä lisää lvi-huollosta ja laitetaan kotisi, yrityksesi tai taloyhtiösi lvi-asiat kuntoon!

Joustavaa palvelua asiakkaan hyväksi: urakkana vai tuntilaskutuksena?

Kumpi sopii tarpeisiisi paremmin, urakka- vai tuntityö? Pyrimme aina toimimaan asiakkaallemme parhaimmalla ja helpoimmalla tavalla. Kysy meiltä kilpailukykyinen tarjous urakastasi jo tänään. Se on maksutonta eikä sido palvelumme ostoon. Jätä tarjouspyyntö täällä. 

Kerro meistä kavereillesi