Lvi-huolto Oulussa yrityksille ja yksityisille

Oulun LVI-Asennus Oy auttaa säilyttämään lvi-järjestelmäsi käyttökuntoisina pidempään. Säännöllinen lvi-huolto on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Lvi-huollossa käymme läpi lvi-järjestelmät ja teemme mahdolliset pienet korjaukset. Säännöllinen lvi-huolto ehkäisee yllättäviltä rikkoutumisilta, jotka voivat tulla kalliiksi yritystoiminnalle tai kodin rakenteille. Äkisti rikkoutuva putki tai toimintansa lopettava lämmitys voivat olla ikäviä yllätyksiä. Käytännössä lvi-huolto kattaa kaikki mahdolliset huollot ja korjaukset yrityksille, yksityisille, taloyhtiöille ja isännöitsijöille. 

Lvi-huollot ja -korjaukset hanoista linjasaneerauksiin

Oulun LVI-Asennus Oy on täyden palvelun lvi-yritys. Isot ja pienet ongelmat, vessanpöntön vuoto tai tiputtavan vesihanan korjaus sujuvat nopeasti ja huolella. Huolella sujuvat myös mittavat linjasaneeraukset kerrostaloihin ja yritystiloihin, kuten myös uudisrakentamiseen liittyvät lvi-asennukset. Kysy meiltä lisää lvi-huollosta ja laitetaan kotisi, yrityksesi tai taloyhtiösi lvi-asiat kuntoon!

Joustavaa palvelua asiakkaan hyväksi: urakkana vai tuntilaskutuksena?

Kumpi sopii tarpeisiisi paremmin, urakka- vai tuntityö? Pyrimme aina toimimaan asiakkaallemme parhaimmalla ja helpoimmalla tavalla. Kysy meiltä kilpailukykyinen tarjous urakastasi jo tänään. Se on maksutonta eikä sido palvelumme ostoon. Jätä tarjouspyyntö täällä. 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa