LVI-saneeraus Oulussa isoihin ja pieniin kohteisiin

Lvi-saneeraus on huolellista ammattitaitoa vaativaa työtä. Oli kyse sitten vuotavan vesihanan korjauksesta tai kerrostalon linjasaneerauksesta, vaatii työ tekijältään perehtymistä.

Oulun LVI-asennus Oy on kokenut saneeraaja. Teemme kaikki lvi-saneeraukset omakotitalojen lämpö- ja vesijohtotöistä liikehuoneistojen saneerauksiin. Olemme toimintamme aikana toteuttaneet useita suuria ja monimutkaisia lvi-saneerauksia, mutta myös lukuisia pienempiä korjauksia. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai iso. Asiakkaitamme ovat yksityiset asiakkaat, yritykset ja isännöitsijät. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

  • vesijohto- ja viemäriasaneeraukset
  • lämpöjohtosaneeraukset
  • lämmitysmuotojen muutokset
  • Huollot ja korjaukset
  • Liiketilojen muutostyöt

Putkiremontin tarpeesta ei kerro pelkästään putkiston ikä

Kun epäilet, että kiinteistöön olisi hyvä tehdä putkiremontti, ota meihin yhteyttä. Putkiston ikä ei ole ainoa remonttia määrittävä tekijä. Hyviä vihjeitä putkiremontin tarpeesta ovat silmin havaitut vuodot tai vesilaskun kasvaminen, mikä yleensä kertoo vuodosta putkistossa. Vesi- ja viemäriputkien rikkoutuminen onkin syynä jopa puoliin putkiremonteista. Kun putkisto lähentelee 25 vuoden ikää, on syytä tilata tarkastus putkistoon. 

Säännöllisellä huollolla nostat lvi-järjestelmien käyttöikää.

Joustavaa palvelua asiakkaan hyväksi: urakkana vai tuntilaskutuksena?

Olemme toteuttaneet lukuisia saneerauskohteita toimintavuosiemme aikana. Meillä on kokemusta suurista ja monimutkaisistakin kohteista. Olemme tulleet tunnetuksi tehokkaana ja luotettavana lvi-alan osaajana.  Kumpi sopii tarpeisiisi paremmin, urakka- vai tuntityö? Pyrimme aina toimimaan asiakkaallemme parhaimmalla ja mutkattomimmalla tavalla. Kysy meiltä kilpailukykyinen tarjous urakastasi jo tänään. Se on maksutonta eikä sido palvelumme ostoon. Jätä tarjouspyyntö täällä. 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa